Vinn Två systrars söta, Vinterns söta och Sommarens söta!

Tjohoooo! Vi har hela 3 stycken av våra böcker på Adlibris topplista. Visst, det beror nog på att de har ett jättebra erbjudande på dem just nu. Men ändå, lite stolta är vi. Framförallt för att Två systrars söta, vår första kokbok som vi gav ut för ca 10 år sedan, ”is still going strong.” Och för att fira detta ger vi nu våra läsare här på bloggen möjligheten att vinna ett ”bokpaket” som består utav alla 3 böckerna (alltså Två systrars söta, Vinterns söta och Sommarens söta). Det enda du behöver göra är att laga din favorit sötsak, ta en bild och maila den till info@systrarnaeisenman.se  Den 10 november väljer vi ut vår favoritbild och utser en vinnare!

 

sommarenssota
tvasystrarssota

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..