Veckomenyn

God morgon!

Hoppas allt är bra med er! Det har varit en himla rolig helg hittills med Stockholm Food and Wine mässan i fredags, förlagsfest på Bonnier fakta på kvällen och sedan återträff med de härliga bloggsystrarna Oliva och Matilda (MoeofSweden) på Tak Råbaren igårkväll. Vi träffades första gången på en fantastisk resa til Verona i våras och vi verkligen klickade.  Så det var rikigt kul att ses igen igår och vi njöt av supergod mat på Råbaren, på coolaste läget på 14:e våningen med grym utsikt och bäst av allt var såklart – skön snack och skratt med tjejerna. Så idag är man lite trött… men snart vaknar barnen och vi ska ordna farsdagsfirande för Lars. Det blir uppvaktning i sängen med presenter och sedan ska Lea ordna spa för honom medans vi andra fixar frukost med bagels, cream cheese and rökt lax samt pain au chocolat. Vi kör den enkla och snabba versionen med köpt smördeg som vi fyller med nutella! Sedan ska vi både iväg till vår barndomskompis Veronica för födelsedagslunch. Men först bjuder vi en riktigt smarrig veckomeny!

Ha en skön söndag!
Kram
Lisa


MÅNDAG

Grönsakspasta med mascarpone- och basilikasås
Grönskaspasta med mascarpone- och basiliksås

TISDAG

Nudelsoppa med kyckling och shitakesvamp
Ramen med kyckling, tatsoi och krispig shitake

ONSDAG

Lax med mango- och avokadosalsa


TORSDAG

Krämig ärtssopa med bacon
Krämig ärtsoppa med salamichips och ädelosttoast

FREDAG

Marockanska köttbullar i tomatsås på ett träbord
Marockanska köttbullar 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..