Veckomeny och snöiga hälsningar från Järvsö

God morgon!

Jag är i Järvsö och igår åkte vi slalom hela dagen. Dagen började med att jag åkte upp tidigt för att möte upp med Ann (min kompis som driver Järvsöbacken tillsammans med sin man Peter) för att få åka lite manchester. Järvsöbacken öppnar en timme tidigare på lördagsmorgnar och då får de som har ”manchesterkort” åka på helt nypistade backar med några få andra åkare innan resten av gästerna börjar komma. (Kika in på våra Instastories!)  Så himla härligt att få några riktigt sköna åk i nästan tomma backar, inga liftköar och utan barn man ska vänta på! 😉 Sedan kom resten av familjen upp och vi fick en fantastiskt fin dag med jättehärligt före. Inatt har det snöat hela natten så det ligger ett tjock lager nysnö utanför fönstret. Snart vaknar familjen och då blir det frukost och snabbt upp till ”backen” igen – som vi locals kallar den- för att njuta av lite pudersnö!

Som alltid på söndagar – veckans meny här på bloggen! Och om du frågar mig så är den en suverän meny den här veckan! Rödbetsrisotton är ljuvlig  och jag har redan bestämt att det blir torskryggen till middag hemma hos på fredag!

Ha en underbar vecka!

Kram från ett vintervackert Järvsö,
Lisa

MÅNDAG

Enkel och god risotto
Rödbetsrisotto med äpple, hasselnötter och chèvre

 

TISDAG

Rostat surdegsbröd med ärtkräm, kallrökt lax och pepparrot på trä skärbräda
Rostat surdegsbröd med ärtkräm, kallrökt lax och pepparrot

 

ONSDAG

Pasta med grönkål och körsbärstomater

 

TORSDAG

Pho Bo

 

FREDAG

Vår godaste torskrygg med ört- och pankoströssel, rotselleripuré, gurk- och äppelsallad
Torskrygg med ört- och pankoströssel, rotselleripuré, gurk- och äppelsallad

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..