Hurra!

Matbloggspriset3

Ta till vara är nominerad till Matbloggspriset 2018!  I inte mindre än två kategorier. Till Stora Matbloggspriset för andra året i rad och nu även till Bästa foto. Jag känner mig så innerligt hedrad och glad över detta att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Sällskapet är förstås fint så det förslår. Till Stora Matbloggspriset är också dessa guldkorn till bloggar nominerade: Cashew-KitchenKitchen of AnnaThe Nordic Kitchen och Tuvessonskan.

I kategorin Bästa foto är några av mina medtävlande Systrarna Eisenman, mina bloggkollegor här på Lantliv. De var också nominerade till Folkets val som redan är avgjort. Därmed är alltså 100 procent av Lantlivs matbloggare nominerade dubbelt i år. Bra jobbat Lantliv måste man ju ändå säga!

Övriga nominerade i kategorin Bästa foto är Blomster & BakverkFröken Kräsen och Kitchen of Anna. Så duktiga fotografer allihop.

Vinnarna utses på STHLM Food & Wine den 9 november. Ni kan väl hålla tummarna för mig?

Här kan ni se hela listan med årets nomineringar. Bästa listan för er som är på jakt efter matinspiration.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..