Sommarlängtan! Villa Walden mood – Utemöbler.

 Parasoll Mirlo (har ni sett sådan parasollperfektion?!), Soffa Slettvoll , Överkast H&M Home , Solstol Newport , Solsäng Skargaarden , Krukor Granit , Lykta H&M Home , Kudde Lexington . Miljöbild: Johanna Walden.
Parasoll Mirlo (har ni sett sådan parasollperfektion?!), Soffa Slettvoll, Överkast H&M Home, Solstol Newport, Solsäng Skargaarden, Krukor Granit, Lykta H&M Home, Kudde Lexington. Miljöbild: Johanna Walden.

Efter en regnig valborg längtar jag mer än någonsin till sommaren! En av de största anledningarna till att vi vill flytta till hus är tillgången till trädgård. Som vi längtar efter att bara öppna dörren och gå ut, att slippa bära tusen miljoner grejer upp och ned för lägenheten. Känns så underbart att nästa sommar är vi där! Well, vi har kanske inte en färdig trädgård då men vi kan i alla fall öppna dörren och gå rakt ut. Ovan några favoriter som gärna får flytta in på vår kommande altan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..