Villa Walden

Ni som följt bloggen sedan starten känner igen det här moodboardet, men för att alla nya följare ska få en bild av Villa Walden så kommer det här i repris! Det blir alltså en vit trävilla med liggande panel i New England stil i två plan och full takhöjd 270 cm. Tre sovrum, en walk in closet, stort badrum och ett vardagsrum på ovanvåningen. Nedervåningen rymmer ett gästrum/kontor, stor hall, groventré med tvättstuga och öppen planlösning mellan kök och lounge/bibliotek. Mellan kök och lounge går en inglasad vinkel ut mot baksidan där vi kommer ha matsalsbordet. Som en punschveranda! Finast av allt är att vi kommer ha stora pardörrar (jag är löjligt förtjust i pardörrar) ut mot altanen på båda sidor om vinkeln. Vår tanke är att under sommarhalvåret kunna öppna upp så att altanen blir en förlängning av nedervåningen. Det som skiljer mot bilderna nedan är att taket kommer vara rött och fönstersättning lite annorlunda.

Jag vet, det är mycket fönster, och ja – jag älskar det! 🙂

Foto: lånade från Myresjöhus, Flos, Skandiform, Moooi, Englesson, Trivselhus, bhg.com och Diplomatdörrar.

 

Vill ni läsa bakåt i bloggen så är det lätt att hitta det man vill läsa om genom att klicka på kategorier i menyraden ovan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..