On my mind

 

Nej det är inte semester jag funderar på just nu… utan solskydd! 🙂 Solskydd som i markiser.

Jag älskar verkligen sol och det här vädret vi har nu är ju heeeelt fantastisk! Men, det har också gjort att vi har börjat fundera över det här med markiser. För h u r skönt det än är med sol så är det ju trots allt också väldigt härligt att kunna dra sig tillbaka i skuggan för att äta lunch, fika eller läsa en bra bok. Vi har inte haft en tanke på markiser innan men inser nu att vi kommer behöva det, speciellt med tanke på de stora och många fönster vi kommer ha. Våra bästa vänner har en terrassmarkis på nedervåningen, den är så bred att det blir som ett extra tak. Väldigt snyggt! Vi är helt noviser på markiser så det blir ett nytt område att utforska. Tur att vårt hus är klart mitt i vintern, vi gott om tid att reka. I’ll keep you posted!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..