Villa Walden mood – Bibliotek

 Drinkvagn Newport , ljusstake Svenskt Tenn , sammetskudde Chhatwal&Jonsson , soffa Englesson , coffeetablebook In Vogue , soffbord Asplund , golvlampa Flos , matta Linie Design , fotpall Englesson , dagbädd Jotex .
Drinkvagn Newport, ljusstake Svenskt Tenn, sammetskudde Chhatwal&Jonsson, soffa Englesson, coffeetablebook In Vogue, soffbord Asplund, golvlampa Flos, matta Linie Design, fotpall Englesson, dagbädd Jotex, miljöbild bhg.com

Här kommer ett av de rum som jag är nästan mest exalterad över i hela huset – biblioteket/loungen! På nedervåningen vid pardörrarna ut till altanen kommer vi ha den här ytan. Äntligen, ÄNTLIGEN ska jag få den bokhylla som jag längtat efter hela mitt liv. Låter dramatiskt kanske, men jag älskar verkligen böcker. Vi har valt att inte ha några fönster på husets kortsida i den ändan, till förmån för att bygga en bokhylla längs hela den väggen. Vi har ju fönster från golv till tak ut mot hela baksidan så det känns som att en stängd vägg blir bra där. Dessutom har jag hört från säkra källor att väggar är det nya heta – inte att underskatta med andra ord 😉

Det som inte finns med i moodboardet är mitt piano, som jag klinkade på som liten. Det står fortfarande hemma hos mina föräldrar, men jag skulle väldigt gärna vilja få plats med det på den här ytan. Jag hoppas att det går mot väggen in till gästrummet. Min man är inte lika övertygad som jag om detta dock, men tiden får utvisa… 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..