Nu har vi valt innerdörrhandtag!

 

Reklam – inlägget är ett samarbete med Habo

 

Nu har vi spikat våra val av innerdörrhandtag! Jag är sååå taggad på att få se dessa uppe, tror att det kommer bli magiskt fint. Vi har haft en ganska tydlig bild av vilken stil vi vill ha och när vi hittade dessa hos Habo föll allt på plats. Dörrvredet till vänster ska vi ha till förrådsdörren under trappan i hallen, jag tycker att det är så himla fint med den här typen av dörrknopp. Det blir också en tydlig markering att den dörren skiljer sig mot alla andra dörrar i huset (som leder in till rum) som kommer ha vredet till höger. Vi funderade lite över valet av mässing eller krom men har alltid lutat åt mässing och det var det som valet också till slut landade i.

 

Villawalden mood trycken val web

Dörrvredet till vänster hittar ni här och det till höger här!

LOADING..