Villa Walden mood – kontor/gästrum

Måndag och ytterligare en hektisk vecka hos oss. Både jag och Matias är på resande fot så vi är extremt tacksamma att mina föräldrar finns där med en hjälpande hand. Denna vecka ska grunden gjutas och Matias har lovat att dokumentera ifall jag inte hinner hem till det. Vårt fokus just nu är att ta beslut om golv, trappa, tapeter, kakel och klinker men det leder oss också in på funderingar kring inredning. Mer specifikt just nu det som ska bli vårt hemmakontor/gästrum. Det ska bli så skönt att få ett riktigt kontor för mina och Matias datorer och prylar och verkligen en lyx att vi äntligen kommer ha ett eget rum till våra långväga gäster. Jag känner på mig att det här kommer bli ett av mina favoritrum, älskar att vi valde att sätta in en altandörr ut till trädgården. Även om rummet inte är mer än drygt 10 kvm så tror jag att takhöjden och ljusinsläppet kommer att göra att rummet känns luftigt.

Jag jobbar ju på Kinnarps så kontorsmöbler ligger mig extra varmt om hjärtat och jag vet hur viktigt det är med bra produkter för att man ska sitta bekvämt, ergonomiskt och med variation under en arbetsdag. Därför vill jag gärna ha ordentliga skrivbordsstolar och ett höj- och sänkbart bord. Oavsett om det blir en säng eller bäddsoffa så tänker jag att den måste innehålla stora kuddar så att den fungerar som en soffa när vi inte har övernattande gäster. Exakt vad som får plats får vi se när huset är rest!

Villawalden mood office
Papperskorg Svenskt Tenn, lampa Louis Poulsen, hylla String, altandörr Elitfönster, skrivbordsstolar Kinnarps, anslagstavla House Doctor, hatthylla Asplunds, förvaring Asplunds, kuddar Lexington, matta Linie Design, skrivbord Kinnarps. Miljöbilder lånade från Elitfönster och Lexington.

 5b9584fa91069 5b9584fa910aeskarmavbild 2018 09 09 kl 22 37 25.png

 


 

På min Pinterest hittar ni mer inspiration till kontor och gästrum.

 


 

LOADING..