Belysning trappa

Vi har börjat fundera på vad vi ska ha för belysning i trappan upp till övervåningen. Det är ju många som väljer att sätta spotlights i själva trappstegen men jag är lite tveksam till om jag tycker att det är snyggt. Man kan ju hänga en lampa i taket men det väljer vi bort av praktiska skäl, vi kommer aldrig nå upp att putsa… Då återstår ett alternativ och det är vägglampor. Det lutar det starkt åt just nu. Vi vill i så fall ha en diskret variant som inte sticker ut för mycket. Nedan är 6 starka kandidater. Hur lyser ni upp era trappor?

 

VillaWalden_Vägglampor_

1.Herstal Motown / 2.Gubi Cobra / 3.Northern Butterfly / 4.Herstal Evoke / 5.Louis Poulsen PH Hatt / 6.Foscarini Le Soleil

  1. Maria skriver:

    Snygga! Vi har nyligen renoverat våra två trappor och efter det satte vi upp en tavla med en klassisk tavelbelysning (i silvrig, matt metall) vid varje trapp. Jag blev väldigt nöjd med den lösningen!

    1. Men vad smart! Vilket bra tips, tack! Den ska vi fundera på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..