Ytterbelysning

Nu är all ytterbelysning beställd! I oktober skrev jag här om att vi valt alla fasadlampor men sedan dess har det skett några förändringar. När verandan började ta form insåg vi att väggbelysningen hamnade för långt ifrån dörren eftersom vi har fönster på båda sidor om den. Efter att åkt runt och tittat på andras belysning på kvällen tog vi ett snabbt beslut att sätta in spottar i taket för att lysa upp hela verandan, tror verkligen det kommer bli superbra! Väggbelysningen kommer vi ha kvar men där blir det istället för Norlys Berlin som vi tänkte från början, samma diskreta som vi har runt om huset Norlys Paris.

Vid garaget så blev det för tajt att sätta Norlys Paris så där valde vi istället Hide-a-lite Cone.

Ska bli så kul att få se allt uppsatt. Belysningen är verkligen viktig och något som vi lagt mycket krut på. På framsidan har vi installerat astronomiskt ur, alla lampor mot framsidan och mellan hus och garage är sammankopplade och tänds automatiskt när det skymmer. På så sätt kommer man alltid hem till ett upptänt hus!

 

IMG_9230__web

Paris 160,162 W

Norlys Paris.

 

7703458p1

Hide-a-lite Cone.

 

LOADING..