Julporslinsinköp i januari?

Har ni något särskilt porslin som ni använder bara på julen? Ni vet ett sådant där fantastiskt serveringsfat, tallrikar, koppar eller speciella skålar? När vi var små dukade alltid min mamma med fina julglas på fot med röda hjärtan på i december, det kommer jag alltid minnas och förknippa med julen.

Jag tycker serveringsfaten i serien Toys Delight från Villeroy & Boch är så sagolikt vackra. (Okej jag älskar julen så tyck nu inte att jag är galen som tänker på julsaker i januari.) I flera år har jag funderat på om det är värt att köpa när det bara kommer användas några gånger i december och resten av året stå och ta plats i ett skåp? Men kanske är det i år jag slår till på rean, det är ju faktiskt i januari månad det är som bäst att passa på. Och nu har vi ju platsen också. Nu när jag tänker efter behöver vi en ny julgransfot i gjutjärn också…

villeroy-boch-Toy-s-Delight-white-bread-plate-30
villeroy-boch-Toy-s-Delight-round-serving-bowl-44-cm-30
villeroy-boch-Toy-s-Delight-round-cake-plate-30

Just nu finns dessa med 30% rabatt här.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..