Varde ljus

Så himla nöjd med lampan vi satte upp i hallen i helgen! Även om vi tycker att alla spottar i fönstersmygarna lyser upp väldigt bra så blir det ändå pricken över i när man adderar lampor.

Här ville vi ha något diskret och kom på att vi hade en gammal lampa från Ikea (som jag tror Matias hade när vi träffades för över tio år sen…). Den var i krom, men det löste vi lätt genom att spraya med guldspray så att den matchar den övriga inredningen i mässing. Resultatet blev ok, några skavanker men det vände vi inåt och det syns inte heller eftersom lampan hänger så högt upp 🙂 Har man bara lite mer tålamod än vad jag hade och rengör det man ska spraya noggrant först och sedan sprayar tunna, tunna lager på avstånd så kan man nog få till en helt perfekt yta. 

_A8A5143_web
_A8A5144_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..