On my mind…

Jag blir så imponerad (och lite avis) på de många husbyggare jag följer på instagram som flyttar in i sina hus och några veckor senare visar upp ett komplett inrett, stylat och ombonat hem. Hos oss går det låååångsamt. En del möbler och inredning som passar i huset hade vi med oss sen tidigare men mycket behöver vi köpa nytt (eller begagnat såklart). Jag tycker det svåraste är att skapa den där ombonade känslan.

Samtidigt som man såklart vill ha all inredning på plats så älskar jag att vrida och vända på varenda detalj och inköp, så egentligen gör det inget att inredningsprojektet tar lite tid. Det är så fantastiskt när man kommer på exakt vad det är man är ute efter. Och när man sedan hittar rätt! Som i förra veckan när vi köpte en stor guldspegel på blocket i Stockholm. Vi har letat efter precis en sådan spegel med precis de måtten sedan vi flyttade in. En kompis åkte till säljaren och facetimeade och vi slog till. Jag tror verkligen den är helt perfekt till vår hall! Kan inte vänta tills vi får hem den!

IMG_2071_web
Den här fantastiska skänken ropade jag in på auktion i somras. Vi tror att vi, efter drygt två månaders funderingar, bestämt oss för att den ska stå i vårt sovrum. Men frågan är nu bara om den ska målas eller ej. Jag ser framför mig en svagt grå-grön-blå nyans. Vad tycker ni? På golvet i sovrummet kommer vi ha en stor, nästan helt täckande, matta i samma ton.

 


 

Tips! Mitt allra bästa tips när det gäller att inreda ett nybyggt hus är att bo in sig ett tag innan man bestämmer sig. Vissa saker såg vi direkt när vi flyttade in, andra har fallit på plats under de första månaderna och en del har vi fortfarande inte klurat ut. Då finns det chans att testa och provmöblera!

 


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..