Veckans önskelista

Ny vecka! Trots att hela familjen knockades av en rejäl förkylning i fredags kom vi, efter många om och men, iväg till Stockholm för att vara med på min systersons dop. Vädret visade sig från sin bästa sida och bjöd på knallblå himmel och strålande sol, så himla underbart! Mamman i familjen var glad för hon orkade också spana in NK:s nyöppnade saluhall (väl värd ett besök!) och sonen var mer än nöjd över kusinhäng bland dinosaurier på Naturhistoriska Museet innan hemfärd. Vi hade ju köpt en guldspegel på blocket som stod i vår lägenhet och skulle med hem och den var precis så fin som jag hoppades på. Den lyckan! Storleken blir perfekt i vår hall, nu ska vi bara få upp den också – den väger minst sagt en hel del.

Veckans önskelista i huset

  • Hänga upp spegel i hallen
  • Hänga upp anslagstavla i Augusts rum
  • Rita klart vår walk in closet
  • Köpa en hög växt/träd till nedervåningen
  • Mäta ut hur stor matta vi ska ha i vårt sovrum + wic
  • Beställa besticklådor från Vedum till några av lådorna i köket som saknar inredning
  • Och till helgen… första grovplanering av tomten!

 

IMG_2589_web
Köpte en så fin, lite högre, stor korg från danska Muubs på NK. Har letat ett tag efter just den här storleken och den lite mörkare nyansen av vattenhyacint. Här vill jag plantera någon högre fin växt eller ett träd. Älskar olivträd men de trivs ju inte så bra inne, vi får se vad det blir!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..