Konsten att visualisera

Vilket väder helgen bjöd på! Inte i positiv bemärkelse. Vi hade växlande storm, spöregn och strålande sol. Men vädret stoppades oss inte mot att ta de första stegen till vår trädgård (yeajj!) och vi började med att grovt plana ut hela tomten. Så spännande att äntligen få en bild av proportionerna av trädgården i förhållande till huset. Det känns jättebra! Igår eftermiddag hade vi en leråker till baksida eftersom det hade regnat så mycket, men med varma kläder och höga stövlar gav vi oss i alla fall ut och mätte upp hur stor altan vi ska bygga. Vi köpte blått rep som vi fäste med pinnar. Ett bra sätt för att få en känsla av vilka mått som blir lagom.

IMG_2895_web
IMG_3011_web
IMG_3011_web_skiss
Vi funderar på att sträcka ut altanen så att den går runt på kortsidan, fram till altandörren in till gästrummet. Det är på den här sidan om vinkeln som sticker ut i mitten vi kommer att sitta mest då det är här solen går ner, så vi behöver så stor yta som möjligt här. Om det blir sten eller trall har vi fortfarande inte bestämt.

IMG_2937_web
IMG_3008_web
Ser ni den stora altanen, varma sommarkvällen, den tjocka, gröna gräsmattan, grillen som är tänd och barnen som springer runt och leker? Målbild!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..