Hektisk vecka avslutas med lugn helg och altanfunderingar

En hektisk vecka gjorde att det blev ett litet uppehåll här på bloggen ett par dagar. Matias var tvungen att åka på en oplanerad jobbresa till Stockholm och jag har stått på filminspelning med jobbet. Nu har vi i alla fall landat i en superhärlig och lugn helg. Med SOL! Halleluja!

Igår var svärföräldrarna på besök från Katrineholm och idag ska vi fixa i huset på förmiddagen och i eftermiddag väntas barnkalas! Egentligen skulle det varit full fart i trädgården i helgen men vi stoppade det arbetet i torsdags, jag och Matias har helt enkelt inte hunnit sitta ned för att ta de beslut som behöver tas innan vi kan fortsätta med tomten. Den stora frågan är om vi ska ha sten eller trä altan, beroende på vad vi väljer behöver underlaget förberedas på olika sätt. Vi har så svårt att bestämma oss! Vi har hela tiden lutat åt sten men ”alla andra” har ju trä så det är svårt att hitta referenser att titta på. Jag hoppas vi kan landa i ett beslut väldigt snart så att vi kan fortsätta med trädgården, drömmen vore ju att i alla fall ha baksidan med gräsmatta och altan klar till sommaren.

En del har vi dock hunnit med inuti huset som jag inte uppdaterat er med än, vi har bland annat fått upp vår spegel. Jag älskar den! Det var dock inte helt oproblematisk att få upp den på grund av tyngden, vi har tyvärr (av oklar anledning) inte satt OSB på just den väggen. Men som tur var så hade vi bilder från innan gipsskivorna kom upp så vi kunde se vart reglarna sitter. Med hjälp av en detektor kunde vi också se exakt var regeln i mitten satt och fästa spegeln i den. Vi hoppas att den hänger uppe 🙂

IMG_3886_web
IMG_3952_web
IMG_3929_web
IMG_3941_web
Det syns inte på bilderna men spegelglaset har fasade kanter runt om, det är himla fint tycker jag! Sån tur att vår kompis i Stockholm kunde hjälpa oss att hämta spegeln när jag hittade den på blocket en sen kväll (TACK Oskar!!).

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..