Inreda med träd

Förra söndagen var jag och August och köpte ett träd till korgen som jag skrivit om tidigare, det blev en hög Benjaminfikus. Gillar formen på den och att den är riktigt hög redan från start. I naturligt tillstånd är det ett träd som kan bli upp till 30 meter högt! Den ska tydligen vara tålig och trivas i varmt och ljust till halvskuggigt läge, perfekt nära våra stora fönster. Jag fick tips från blomsterhandeln att ta in den i duschen en gång i veckan och ge den ordentligt med vatten + duscha av bladen, jag hoppas att den ska trivas hos oss!

IMG_4032_web
IMG_4017_web
IMG_4026_web
När vi köpte den var det några nya skott som spretade högt upp, de klippte vi ner för att få till formen. August tyckte dock tydligen att den behövde formas lite till, för när vi vände ryggen till vid ett senare tillfälle så var han där med saxen och ”friserade” lite mer. Fick en smärre chock när jag fick se högen med blad liggandes på golvet! Men den verkar klarat sig ganska bra ändå. Vi fick säga att blomsterhandeln ringt och sagt att vi absolut inte får klippa den mer nu för då kommer den vissna. Busunge!!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..