Ny matta på plats i biblioteket

Ursäkta dålig uppdatering härifrån, det har varit en intensiv vecka på jobbet så jag har helt enkelt inte hunnit! Vi har i alla fall haft en produktiv och härlig helg! Igår tog vi en lång sovmorgon, så lång att vi inte hann ut till byggaffärerna innan de stängde (efter fyra år har vi fortfarande inte lärt oss de knappa öppettiderna som gäller i en småstad). Men vi hann i alla fall planera och räkna ut hur mycket virke som behöver köpas till altanen, köpa färg till det som är kvar att måla på huset samt ta en tur till trädgårdshandeln för att köpa buxbom till krukorna på framsidan (ni får se resultatet snart!). En ny matta från Linie Design är också på plats i det som ska bli biblioteket. Kanske knasigt att köpa matta först innan vare sig bokhylla eller möbler men jag ÄLSKAR den här mattan. Jag skrev om den redan i maj förra året när jag publicerade moodboardet över vårt bibliotek. Så nu får vi helt enkelt anpassa möblerna efter mattan! Just nu har vi ett hopplock av gamla möbler här, när vi platsbyggt bokhyllan i höst får vi komplettera med möbler som passar till. Jag tänker en nätt soffa i howardstil och två fåtöljer eller mjuka sittbänkar.

_A8A6369_web
_A8A6537_web
_A8A6535_web

Barn och vit matta, vi får se hur bra det går! Vi är i alla fall förberedda med mattrengöring i städskåpet om olyckan skulle vara framme.

VillaWalden_mood_bibliotek
Matta – check! Bara resten kvar nu 😉

LOADING..