Detaljer i vårt hus

Inlägget innehåller reklam för Habo och Habo Selection

 

Nu har vi snart bott fem månader i vårt hus och jag blir fortfarande tagen av hur fantastiskt bra allting blev. Takhöjden, rymden, det avskalade vita och mässingsdetaljerna. Och fönstersättningen, som blev precis sådär bra som vi hoppades och som ger oss det mest fantastiska ljuset inomhus. Vi får ofta frågan om det är något vi skulle gjort annorlunda om vi byggt om idag men jag kan ärligt säga att vi hade nog gjort i princip exakt likadant. Det sägs att man ska bygga tre hus innan man får det ”perfekta” huset. Men jag tycker nog att det räcker med att bygga två hus mentalt först i sitt huvud och vara noggrann med att göra jättemycket research och besöka många verkliga hus för att sedan bygga det tredje sista huset i verkligheten 🙂 Vad säger ni andra som byggt hus där ute?

Ett husbygge är ju dock ett stort projekt att ta sig an, jag är glad över att vi orkade in i det sista vara noggranna med alla detaljer, så som våra inner- och ytterdörrhandtag från Habo och Habo selection. Att byta dörrtrycken är verkligen ett smart sätt att förändra eller uppdatera stilen på ett hus till en i sammanhanget billig peng.

 

Habo_kollage_web

  1. Så fina handtag!
    Du har ingen bjussig rabattkod till habo selection kanske? ; )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..