Garage del 3: Montaget av garageportarna

Reklam – inlägget är ett samarbete med Garageportexperten

 

I samarbete med Garageportexperten presenterar jag en rad inlägg om vårt garage, i den här delen har vi kommit till montaget av garageportarna.

En iskall och solig dag i december kom Garageportexperten rullandes med våra portar. Jag hade nog inte riktigt förstått hur mycket mekanik det är i garageportar, det är mycket precision och man behöver verkligen en expert som löser uppgiften. Efter en knapp dag hade den supertrevliga montören installerat allt och visat oss hur fjärrkontrollerna fungerar. Efter det så CE-märkte han installationen och vi fick dokumentationen på att allt var rätt och riktigt. Portar och motorer är CE-märkta var och en för sig men när de monteras tillsammans blir de en maskin och därför måste även själva installationen alltid CE-märkas på plats (enligt EU:s maskindirektiv). Eftersom vi köpt ett nyckelfärdigt hus ingick montaget av garageporten så vi hade inte funderat så mycket på alternativet att göra monteringen själva, men det kändes väldigt skönt att ha en expert som utförde arbetet.

Sedan dess har våra portar fungerat helt perfekt! Vi använder dem dagligen och jag går faktiskt hellre in i garaget via dem än den vanliga dörren.

 

Så här såg det ut i december!

IMG_9355_web
IMG_9358_web
IMG_9376_web
IMG_9366_web
IMG_9399_web
IMG_9350_web
IMG_9432_web
IMG_9458_web
IMG_9422_web
VillaWalden_Garageportexperten_web
IMG_0674_web

För att få garageportarna att hålla länge rekommenderar Garageportexperten en 123-service en gång om året – läs mer om den här! Du gör den helt själv.

Är porten monterad av Garageportexperten får man en kompletterande försäkring som reducerar din självrisk, så att du står helt kostnadsfri om din garageport får en skada. Då anmäler man bara skadan och Garageportexperten kommer kostnadsfritt och lagar eller byter ut den trasiga/skadade porten. Så himla bra!

 


 

Tips! Du kan se alla inlägg kring vårt garage om du väljer ”Garage” under kategorier i menyn.

 


 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..