Fikonträd och rundtur i huset

Helg hörrni, vad härligt! Idag ska Matias och hans pappa börja bygga altan – hurra! Känns så overkligt att vi äntligen är igång. Igår kom leveransen av virket. Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att vi tittade på olika leverantörer och det landade till slut på XL bygg, från första möte till leverans så otroligt bra och trevlig service.

Här hemma har ett fikonträd fått flytta in, jag tycker de är så fantastiskt fina! Jag har aldrig haft något tidigare så vi får se om jag klarar av att ta hand om det.

Igår släppte jag förresten en rundtur i huset på min instastory om ni är nyfikna på att kika in 🙂 Ni hittar klippen under höjdpunkter. Önskar er en fin helg!

 

_A8A7617_web
_A8A7621_web
_A8A7625_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..