Inreda hall

Jag är så otroligt glad att vi lät bygga in en skjutgarderob vid vår huvudentré. Den slukar hur mycket kläder och skor som helst och döljer dessutom den stora luckan i väggen där golvvärmecentralen sitter. Win win! De fina skjutdörrarna köpte vi hos Garderobspecialisten och sedan byggde våra snickare in dem. Det fattas bara en list högst upp nu och sedan funderar vi på om vi ska sätta in handtag eller inte. Jag tycker det är snyggast utan och det fungerar ganska bra.

_A8A7645_web
Här till höger vill vi sätta upp någon form av hatthylla och under den ett skoställ. Eventuellt en sittbänk nedanför fönstret.

_A8A7654_web
_A8A7638_web
IMG_3941_web
Mitt emot spegeln står det just nu ett Bestå skåp från Ikea, det vill jag byta ut mot en lite högre, äldre sekelskiftes byrå med ben.

Villawalden_mood_hall_web
1. Byrå/Englesson 2. Taklampa/Ikea 3. Hatthylla/Qvesarum  4. Kruka/Svenskt Tenn 5. Klädhängare/Newport 6. Pall/Svenskt Tenn, 7. Tapet/Boråstapeter 8. Skohorn/Oscar & Clothilde 9. Sisal matta/Linie Design 10. Sittbänk/SMD

Något sånt här tänker jag mig i stil. Jag äääälskar klädhängaren i mässing från Newport men jag känner mig tveksam till om det blir för mycket guldigt och pråligt nu när vi har den stora guldspegeln på väggen runt hörnet. Alternativet är att låta vår snickare bygga en hylla liknande den från Qvesarum. Vad tror ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..