En helg i Stockholm med barn

Sammanfattar helgen med en bunt fina upplevelser och minnen med barnen i vår huvudstad. Och såklart en rad diskussioner om skärmtid, ”man måste äta mat också inte bara glass”, ”nu är klockan 21.30 och du måste sova” och så vidare, någon som känner igen sig? Puh, utvilad – not so much, lycklig – oh yes! Och helt fantastiskt vilket väder vi prickade in!

Det kliade i fingrarna att få strosa runt i inredningsbutiker men det får bli nästa gång. Istället var det full fokus på barnaktiviteter. Vi hann med allt från Skansen, häng med kusinerna, picknick och lek i Humlegården till att åka spårvagn och gå på Vasamuséet. Men allra bäst, och nytt för oss, var nog ändå Galärvarvet som drivs av Sjöhistoriska, det ligger strax nedanför Vasamuséet. Här finns museifartygen Sankt Erik och Finngrundet och på somrarna är de öppna för allmänheten (fritt inträde) så att man kan gå ombord och kika. Vi fick dessutom en guidad visning. Högsta poäng från August och Lilly och verkligen ett tips om ni är i Stockholm med barn!

7FCDCB3E-D50B-45CE-98C3-840E46CA8316

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..