Den där braiga bänken

Ni vet den där platsen i ens hem som är så himla bra att vara vid och att lägga prylar på? Hemma hos mina föräldrar så kallas den för ”lilla bänken”. Är det något som är borta, så låter det alltid ”kolla på lilla bänken!”. Ungefär så låter det hemma hos oss också nu, för den här platsen är vår ”lilla bänken”. I vår första köksskiss så fanns inte det här vitrinskåpet och bänken med, helt enkelt för att vi inte trodde att det skulle få plats på den väggyta som fanns. Men det gjorde det – och det är min absoluta favoritdel av köket! Och om ni undrar var alla bra-att-ha-saker jag pratar om är, så är de i den översta lådan 🙂

Ha en fin vecka hörrni!

 

IMG_1011_web
_A8A7158_web
IMG_1057_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..