Garage del 7: Drömmen om tillgänglig förvaring

Reklam – inlägget är ett samarbete med Garageportexperten

 

I samarbete med Garageportexperten presenterar jag en rad inlägg om vårt garage, idag berättar jag om lyckan över att äntligen ha tillgång till tillgänglig förvaring.

Både jag och Matias är uppväxta i hus men sedan 1997 har jag bott i lägenhet. När jag bodde själv och inte hade någon bil tänkte jag inte så mycket på det där med förråd som fanns i källaren eller bilgarage som fanns under huset. Det var ju bara några gånger per år när man skulle hämta sin största resväska som man fick ta den där turen ner för hissen (om det fanns någon sådan) och igenom den ena tunga dörren efter den andra för att till slut nå fram till sitt förråd. Men när jag och Matias flyttade till Hammarby Sjöstad, söder om Stockholm, från att ha bott mitt inne i city i många år så skaffade vi bil – och strax efter det kom August. Då plötsligt skulle man in och ut med barnvagn, allra längst ned till garaget. Släpa matkassar (nej vi visste inte riktigt vad storhandla var innan vi flyttade hit!) och packning när man skulle åka och hälsa på släkt och vänner över helgen eller skulle ut och resa längre bort.

Friheten nu med att bo i hus och få ha garaget, med tillgänglig förvaring, tre kliv från dörren är obeskrivlig! Jag tänker på det nästan varje dag. Allt är så otroligt lätt nu! Jag tror att de flesta som har barn förstår vad jag menar. Och bara en sån sak som att kunna förvara allt material och stora verktyg i garaget nu när vi hållit på att bygga vår altan är guld värt. Man behöver inte vara orolig för att det blir stulet eller förstört av vädret. 

Nu i helgen hade jag lovat August att vi skulle plantera om hans tomatplantor som han fick med sig hem från förskolan. De hade vuxit sig superhöga och behövde verkligen få lite större utrymme. Tyvärr så var ju vädret allt annat än bra, det fullkomligt ösregnade, men då sa August själv; -Mamma, vi kan ju stå inne i garaget! Så fick det bli 🙂 Ännu ett bra användningsområde för vårt garage. Och en väldigt mysig stund där inne tillsammans.

IMG_6554_web
IMG_6536_web
IMG_6568_web
IMG_6578_web
IMG_6584_web

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..