Veckans tisdagsting v30

Är det någon mer än jag som har precis alla dörrar ut öppna i huset nu när värmen slagit till? Man går ut genom den ena, in genom den andra och ut igen genom den tredje. Det gör ju att det väldigt lätt blir korsdrag. Dörren in till vårt gästrum och dörren in till Augusts rum har en tendens att ofta blåsa igen väldigt hårt. Där skulle jag behöva ha veckans tisdagsting – det vackra dörrstoppet från Svenskt Tenn. Ekollonet är tillverkat i gjutjärn och designat av Eva Schildt och Maja Sten. Högt upp på min önskelista just nu!

 

ga10094_gjutjarn_1-1568906255-rszww1500h1500-83

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..