Kalasveckan!

Inlägget innehåller reklam för Garageportexperten

 

Det blev ett par dagars uppehåll här på bloggen på grund av en intensiv första jobbvecka efter semestern samtidigt som det var KALASVECKA förra veckan! August som ju fyllde 5 år (5 år?! Hallå vart tar tiden vägen?) och pappa som fyllde 70.

Det var firande mest hela veckan och vi höll tummarna in i det sista att Augusts stora kalas i lördags skulle få fint väder. Vi hade verkligen sett fram emot den första födelsedagen i huset och ett trädgårdskalas på den gröna gräsmattan och nybyggda altanen – men nej den svenska sommaren ville något annat. Regnet öste ner. Jag kan väl milt sagt säga att jag var besviken! Även om man bor i stort hus är det inte lätt att få plats med nästan 30 vuxna och barn inomhus – så för att variera lekytan lite satte vi upp fiskdammen i garaget! Vi ställde alla saker längs väggarna så att det blev dansgolv och lekyta i mitten, rullade ut en stor matta, poppade popcorn och spelade barnens favoritmusik på högsta volym. Det blev verkligen uppskattat! Och så bra att bara kunna ta sopkvasten och sopa upp allt skräp efteråt. Till nästa år tror jag det får bli en uppdaterad 2.0 version av detta – the sky is the limit eller 🙂

Garagekalas_web

Vi hade aldrig anat att vi skulle använda vårt garage till så många bra saker innan vi byggde det! Och vi är riktigt nöjda med att vi valde två garageportar istället för en, i lördags var bara ett sådant exempel att vi kunde ha den ena porten stängd och den andra öppen, på så sätt så höll sig värmen bra.

Ska bli kul att färdigställa garaget invändigt: golv, väggar och tak ska få sin finish och sedan ska det upp hyllor och annan förvaring.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..