Veckans tisdagsting v35

Veckans tisdagsting är den fantastiskt fina ljusstaken Constella från Klong, designad av Eva Schildt. Jag har gått och sneglat på den länge så gissa om jag blev orimligt glad när vi fick den i inflyttningspresent av min faster Ulla-Britt med familj för någon vecka sedan! Älskar att den passar på precis varenda plats eftersom man kan vrida den som man vill. Det finns även insatser så att man kan sätta i höga antikljus, manschetter och små glasvaser för blommor att köpa till för att förändra utseendet.

IMG_1267_web_
IMG_1281_web
IMG_1268_web_
IMG_1252_web
IMG_1288_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..