Planera walk in closet

Reklam – inlägget är ett samarbete med Mirro

 

Under våren och en bit in på sommaren hade jag förmånen att få jobba tillsammans med Mirro för att rita fram vår walk in closet och nu är det snart äntligen dags för leverans! Gissa om jag är taggad?! Jag trodde nog att det skulle vara ganska enkelt att rita en walk in closet men ooooh my där misstog jag mig. Det finns en oändlighet av möjligheter så det tog lite tid att landa i exakt hur vi ville ha det. För oss var det viktigt med mycket plats att hänga kläder på galgar, lådor för underkläder och träningskläder och att ta vara på hela takhöjden. Högst upp tänker vi förvara de kläder vi inte använder för säsongen. Vi har valt att inte ha några dörrar eftersom hela rummet blir som en enda stor garderob.

003_Mirro
Här är min del… Det ser kanske inte så avancerat ut men jag lovar att det är en hel vetenskap att få till bra mått. Det gäller att mäta längden på sina kläder så att de inte kommer släpa. Längst ned till höger blir det byxhäng och utdragbart skoställ under.

 

2_Mirro
…och här är Matias del. Denna sektion blir något kortare eftersom vi har ett rör inbyggt i en låda längs väggen på den här sidan. Matias ville ha fler lådor än mig så det ritade vi in.

 


 

IMG_9498_web
IMG_9505_web
Så här såg det ut under byggtiden. Jag tror att dessa bilder togs i början på december 2018 – känns redan väldigt långt borta!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..