Överdrag till utemöbler

Reklam – inlägget är ett samarbete med Dryboy

 

Ni vet en sådan där affärsidé som man själv önskar att man kommit på, att upptäcka att det finns ett hål på marknaden – ett behov. Just det har Dryboy identifierat! Hela sommaren har vi släpat dynorna till vår lounge grupp ut och in varje dag men nu äntligen är det slut med det. Dryboy skräddarsyr överdrag till dina utemöbler i sin ateljé i Göteborg så att de sitter med perfektion. Materialet är en Oeko-Tex® certifierad utomhusväv helt utan PVC och man får 5 års vattentäthetsgaranti. Vi valde att tillverka ett stort till soffan och även lägga kuddarna till fåtöljerna där i. Det blir som en enda stor dynbox!

IMG_1314_web
IMG_1370_web
IMG_1315_web
IMG_1364_web
När man inte har överdraget på möbeln kan man förvara det i den medföljande förvaringspåsen.

IMG_1324_web
IMG_1378_web
Dryboy tillverkar också en superbra friluftsbag i samma starka utomhusväv som överdragen. Perfekt att ha uteleksaker i eller slänga ner allt man behöver för en dag på stranden.

 


 

Tips! Just nu får ni 10% om ni uppger partnerkoden WALDEN10 senast 5 september 2019 på dryboy.se.

 


 

LOADING..