Sunday Funday

Redan söndag hörrni. Men vilken härlig dag! Jag måste erkänna att hösten kommit som ett hårt slag i ansiktet – jag var inte alls beredd på att sommaren skulle försvinna över en natt. Från skön semesterlunk till 200% på jobbet och ösregn de flesta av dagarna de senaste veckorna. Så dagens härliga väder togs emot med öppna armar! Det blev en spontan grill lunch med en god vän som kom över, 15 minuters vila i solsängen och lite allmänt husfix. En positiv sak med hösten är dock att jag blivit så peppad på att ta tag i insidan av huset. Vi har haft så fullt fokus på altanen och baksidan av trädgården nu under sommaren att det fått stå still inomhus. Men helt plötsligt när det börjar mörkna om kvällarna blir det väldigt intressant att titta på belysning, hitta de där perfekta mysiga möblerna att krypa upp i och så vidare. Känner ni igen er?

Igår var vi på kräftskiva med bästa vänner hos @ahlegard, de bor helt magiskt fint i ett super gammalt stort hus som de restaurerat och renoverat från grunden. Bara det att de har en salong med ett bord som alltid står dukat för 20 personer säger väl allt? Och Frida inreder alltihop med perfektion. Kakelugnar, kristallkronor och djupa fönsterbräden – precis varenda detalj är maximal inspiration.

Så glad man är förresten att man har så bra vänner, både jag och min man har vänner som vi umgåtts med sedan i princip lågstadiet och även om livet går upp och ner, man bor i olika städer och länder och är i olika faser i livet så finns vi alltid där för varandra. DET är verkligen lycka! Och nu är vi allihop i samma fas, med två eller tre små barn, karriärer och liv som snurrar i 190, men när vi väl hinner ses så är det verkligen guld.

IMG_8682_web

  1. Frida skriver:

    Tack, vad fint du skriver! 🙏🏻❤️ Det är minst lika inspirerande att följa dig och ert fina hem som växer fram! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..