Sandfärgade toner i vardagsrummet

Vår nya soffa till övervåningen har kommit och jag börjar se rummet framför mig nu. Det blir sandfärgade toner. Jag älskar de mjuka nyanserna mot den vitlaserade ekparketten! Här uppe är det fokus på häng därför vill vi ha mjuka sköna möbler för mysiga filmkvällar eller en stund med en bok. Golvytan är ganska stor så det blir också barnens lekyta förutom deras rum. Mjuk matta och bra förvaring för spel och pussel mm är också viktigt. Egentligen hade vi tänkt en matta som går åt det blå hållet men nu har jag hittat den som ni ser i moodboardet nedan som jag verkligen gillar, vi får se vart det landar!

IMG_1381_web
IMG_1391_web
IMG_1386_web
IMG_1382_web
IMG_1393_web

Villawalden_mood_vardagsrum

Taklampa Random Light Moooi // kruka Svenskt Tenn // Byrå Bestå Ikea + ben Pretty Pegs // Soffa Estelle EM Home (specialbeställt tyg) // golvlampa IC Lights Flos // soffbord Flat Coffee Table Ethnicraft Nordiska Galleriet // matta Soho Classic Collection

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..