On my mind…

Nu är väl verkligen hösten här på riktigt eller vad säger ni? Idag flyttade jag in alla våra olivträd och fikonträd i garaget. Tanken är att de ska få stå i en kompis uterum över vintern, vore ju fantastiskt om någon av dem kunde överleva – det har jag aldrig lyckats med! Och Augusts tomatplantor fick ny plats i köksfönstret. Här ser ni förresten en sneak peak på nya soffan i biblioteket. Igår ringde snickaren som ska bygga vår bokhylla här och sa att han tyvärr ligger efter med sina byggen så han kommer inte hinna bygga innan jul som var vår önskan… Lite trist, hade verkligen sett fram emot en jul i vårt färdiga bibliotek. Jag tror att det här kommer bli det mysigaste rummet av alla när det är färdigt!

IMG_1726_web
IMG_1822_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..