Barnrumsinredning

Reklam – inlägget är ett samarbete med Mirro

 

När vi ritade vårt hus var det en del skakande på huvudet och undringar hos vår husleverantör när vi var helt säkra på att den lösning vi ville ha mellan de två barnrummen var att skapa ett ”hål” i Augusts rum på väggen in till Lillys rum. Vi ville bygga in en bokhylla/garderob i hålet. När vi väl flyttat in började vi leta leverantörer som kunde ta fram måttanpassad garderobsinredning och skjutdörr till vårt bygge. Det var lättare sagt än gjort, därför blev vi SÅ glada när vi kom i kontakt med Mirro (som även hjälper oss med vår WIC). Förutom att de kan ta fram i princip vilka mått som helst så tillverkas allt för hand i deras fabrik i Hillerstorp i Sverige – det känns bra både i hjärtat och för miljön.

Och nu är vi igång! Med hjälp av Mirro och deras planeringsverktyg har vi ritat fram en måttanpassad lösning med blandning av bokhylla för böcker och leksaker och garderobsdel. Jag har hela tiden visualiserat hur det skulle se ut och det är så häftigt att se det växa fram nu och bli precis så som jag föreställde mig. För att ytterligare förstärka den platsbyggda känslan bygger vi in sidorna med samma lister som i övriga rummet.

Plan
Här ser ni ”hålet” i Augusts rum. 

Mirro_barnrum
Ritningen från Mirro. Framför den vänstra delen kommer det att vara en skjutdörr.

 

1… Augusts rum.

IMG_1710_web

2… Vi började med att sätta ihop stommen.

IMG_1717_web

3… Förankra i vägg, sätta i lådor och hyllor.

IMG_1720_web

4… Provar skjutdörren, dock ej färdigmonterad ännu. Hur fin?! 🙂 Längtar efter att få plocka in alla saker här!

IMG_1723_web

5… Lister runt om. Dessa ska vi måla in i samma ton som övriga lister.

IMG_1887_web

 


 

På min instastory kan ni se klipp och följa hela processen!

Tips! Under oktober 2019 lämnar Mirro 20% rabatt på både måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning. Klicka här för att läsa mer!

 


 

IMG_3793
Här står August i ”sitt rum” för snart två år sedan. Tänk att vi bor här nu…

 

 

LOADING..