Teknik i garaget som underlättar vardagen

Inlägget är ett samarbete med Garageportexperten

 

Häromdagen var Garageportexpertens montör här och installerade något efterlängtat i vårt garage – nämligen en GoGoGate2!

Vi som ofta springer in och ut ur garaget märkte hur vi hela tiden letade efter fjärrkontrollerna för att öppna och stänga garageportarna – det var ett ständigt letande i våra jackfickor, i barnens jackfickor, i bilen, i skåp, i lådor… Och jag vet inte hur många kvällar vi gått och lagt oss för att sedan gå ner och dubbelkolla att vi verkligen stängt garageportarna. Det har till och med hänt att våra grannar hört av sig vid några tillfällen sent på kvällen med att våra portar står öppna… Vi ser nämligen inte portarna när vi är inne i huset så vi måste alltid gå ut för att se om de är öppna eller stängda. Med GoGoGate2 kan vi från och med nu styra våra portar genom en app i mobilen – s å  h i m l a  s m a r t! Vi kan både öppna och stänga dem genom appen samt se om de är stängda eller öppna. Och om vi behöver öppna dem för någon när vi inte är hemma fungerar även fjärrstyrning via appen så vi kan öppna och stänga dem var vi än befinner oss. I appen kan man även se hur varmt det är inne i garaget plus att man kan se historik när garageportarna öppnats och stängts.

Jag älskar verkligen prylar som underlättar vardagen!

IMG_1582_web
IMG_1550_web
IMG_1601_sv-web
IMG_1867_web
IMG_1863_web
IMG_1573_web

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..