Planera biblioteket

I måndags var den snickare som ska bygga vår bokhylla i biblioteket här och tog mått. Han ska även hjälpa oss att bygga förvaringar i groventrén och huvudentrén. Nu inväntar vi ritningar och offerter. Längtar SÅ tills vi får detta klart!

På min Pinterest kan ni se de inspirationsbilder jag samlat:

 

MATERIA-Crest-table-400x400

Vad tror ni förresten om det här soffbordet till biblioteket?! Det heter Crest och kommer från Materia. Det är perfekt form och storlek och jag äääälskar att det är en urfräsning i hyllan så att det passar precis att lägga ett magasin där. Man kan välja mellan färgerna rosa, rödorange, stormblå, grön, vit, grå, mörkgrå eller svart på benen. Jag skulle vilja våga välja stormblå eller grön men om jag känner mig (och Matias) rätt så kommer det ändå sluta i vit 🙂

 

 

LOADING..