Låsbart medicinskåp och förvaring under trappan

En titt in i vår hall. Under trappan lät vi bygga in en förvaring och det var verkligen ett perfekt beslut. Här inne ryms nästan hur mycket som helst! Än har vi inte gjort iordning med hyllor men det vi satte upp lagom till besiktningen av huset förra året var ett låsbart medicinskåp. Det är nämligen ett krav för att ett nybyggt hus ska bli godkänt. Vi har alltid haft våra mediciner i diverse skåp i köket, och det hade vi nog fortfarande haft om det inte vore för kravet i nybyggda hus, men nu känns det riktigt bra att ha allt samlat på en och samma plats och högt bort från barnen. Så glad att vi hittade precis ett så stilrent och enkelt vi ville ha hos INR Iconic Nordic Rooms. Hur förvarar ni era mediciner?

IMG_2006_web_
Som jag letar efter den perfekta byrån att ha i hallen men det verkar helt omöjligt. Så länge får vår gamla Ikea byrå stå där.

IMG_2010_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..