Bygga walk in closet

Reklam – inlägget är ett samarbete med Mirro

 

Ni som följer bloggen vet att vi håller på och bygger garderob/bokhylla inne i Augusts rum, nu har vi börjat det stora projektet inne i vårt sovrum också där det ska bli walk in closet. Alltså jag behöver nog inte säga hur taggad jag är på det här rummet! Ändå sedan vi satt hos vår husleverantör och ritade in det här rummet har jag sett det framför mig och det är så häftigt att se det ta form på riktigt nu. Här kan ni läsa ett tidigare inlägg om hur vi ritade fram garderobslösningen tillsammans med Mirro.

IMG_1874_web
IMG_1930_web
Eftersom Mirro erbjuder måttanpassade garderobsinredningar har vi kunnat få en storlek som passar perfekt i bredd och höjd. Nu ska det bara på lister runt om för att få garderoben fint inbyggd. Det här blir Matias sida! Visst passar spegeln och spegelbordet bra där bredvid förresten?! De hade vi i entrén i vår gamla lägenhet men i hallen här i huset passade de inte alls. Så kul att vi hittade en perfekt vägg att ha dem på!

IMG_2022_web
IMG_2027_web
Vi kunde inte hålla oss utan var tvungna att testa att hänga in lite kläder! HUR bra blir inte det här?!! Handtag i mässing ska sättas på lådorna sen också. Till översta hyllorna ska vi köpa några fina lådor eller korgar.

 


 

På min instastory kan ni se klipp och följa hela processen!

Tips! Under oktober 2019 lämnar Mirro 20% rabatt på både måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning. Klicka här för att läsa mer!

 


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..