Bilstädning på garageuppfarten

Inlägget är ett samarbete med Garageportexperten

 

Förra helgen städade vi vår bil invändigt. Vi brukar göra det en gång på hösten efter sommarens besök på sandstränder och en gång på våren efter vinterns slask och snö. Brukar ni också städa invändigt själva eller kör ni bilen till en biltvätt? När vi bodde i lägenhet brukade vi alltid köra hem till min mamma och pappa som bor i villa, eftersom det är så krångligt att stå nere i ett parkeringshus eller på en gatuparkering och släpa ut dammsugare och städgrejer.

Nu när vi äntligen har ett garage kan vi låta bilen stå på garageuppfarten när vi städar, SÅ skönt! En sådan frihet att slippa köra iväg. Det är enkelt att få ut det vi behöver bara genom att öppna garageportarna genom GoGoGate2 appen. Himla smidigt att slippa tänka på att stöka ner och att kunna koppla in dammsugaren i garaget och hämta hink och fylla på vatten ur vattenslangen på utsidan av garaget för att spola rent bilmattorna. Vi är verkligen glada att vi valde att bygga ett dubbelgarage och att vi valde dubbla portar istället för en bred, det blir som två garage i ett!

IMG_1980_web
Alla hjälper till!

IMG_1991_web
Så skönt att ha nära tillgång till vatten utan att behöva gå in i huset.

IMG_1949_web
Lite lek mellan städningen också… August har upptäckt det bästa stället – verandan – att göra trick med sin kickbike.

IMG_2000_web
August och Lillys nya favoritlekställe är på baksidan av garaget. Här finns bara en tunn gång med grus just nu, de älskar att busa och springa fram och tillbaka på den. Lillys ryggsäck är alltid på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..