Myrsine

Äntligen fredag! Efter en intensiv vecka ska det bli underbart att landa med bästa vänner ikväll och njuta av att ha helgen framför sig. Jag och barnen planerar för en mysig helg medan Matias ska iväg med kompisar och förhoppningsvis heja fram det bästa laget till vinst när Djurgården möter Norrköping. August har hockeyträning på lördag och sedan ska vi bygga ihop Lillys glasskiosk som hon fick på sin födelsedag.

Se så fin krukväxt jag köpte i blomsterhandeln förra helgen. Fick syn på den i kassan och trodde att det var Myrten men fick då veta att det är Myrsine. Har aldrig hört talas om den tidigare men det ska tydligen vara en tåligare variant av Myrten, hurra säger jag och hoppas att den ska trivas här på vår köksö!

Happy Friday och välkommen november!

IMG_2642_web
IMG_2641_web

LOADING..