Morgonstund…

…har guld i mund – så sant som det är sagt. Imorse vaknade jag tidigt och smög ned för trappan medan de andra fortsatte sova. Älskar den där känsla av att vakna först (det händer extremt sällan nu för tiden. Ni som har små barn vet…) och få gå upp i ett tyst hus. En stunds arbete framför datorn (bröllopsbilder som ska retuscheras och bloggsamarbeten som ska förberedas) och sedan har jag rivit fram alla julsaker ur garderoben under trappen för att göra en inventering. Det är ju trots allt första advent snart! Vi firade ju jul i huset förra året men då hade vi p r e c i s flyttat in (20/12) så i år blir det första julen på riktigt. Ser verkligen fram emot det! Vad hittar ni på denna söndag?

IMG_2304_web

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..