Bygga walk in closet

Reklam – inlägget är ett samarbete med Mirro

 

I helgen fortsatte vi arbetet med vår walk in closet och nu händer det verkligen grejer! Vi har påbörjat min sida och det förvandlar verkligen hela rummet nu när allt kommer på plats. Det blir såååå bra!! Min mamma var förbi och hon tyckte precis som vi att rummet helt plötsligt kändes väldigt stort, fast vi nu satt in garderober längs båda väggarna.

IMG_1868_web
Så här såg utgångsläget ut. En stor lucka i väggen som leder till golvvärmen utmanade hur vi kunde bygga garderoben…

IMG_2691_web
…men med Mirros måttanpassade garderobslösningar kunde vi välja en bredd på den sektionen som passade perfekt. Hurra!

IMG_2695_web
Vi valde att inte ha något bakstycke på garderoben just för att man ska kunna komma åt luckan.

003_Mirro
Här är ritningen. Jag bestämde mig faktiskt på plats för att ta bort hyllplanen längst till höger och ersätta med en klädstång. Vi tog klädstången längst ned till vänster som jag insåg att jag inte behöver (där kommer det att stå en tvättkorg sen) och sågade av den till rätt mått. Det kändes mer estetiskt snyggt att ha hyllplanen ovanför lådorna och bryta av den långa raden av klädstänger, så nu har vi beställt sådana i rätt bredd. Några små justeringar från ursprungsritningen men jag är så sjukt nöjd med hur allting faller på plats!

IMG_2750_web
Vi avslutade med att måla listerna högst upp i samma vita nyans som övriga taklister. Nu är det bara lite småfix kvar; de nya hyllplanen till mittsektionen, mässingsknoppar till lådorna också ska vi se om vi kan få till en bra belysning. Ska bli så kul att visa er det färdiga resultatet!

 

 


 

Kika in på Mirro.se för en massa inspiration om hur man kan bygga sin walk in closet med hjälp av deras måttanpassade garderobsinredningar!

 


 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..