1 advent!

Välkommen december! Som jag längtat efter denna månad och förhoppningen om snö och sol kom som ett brev på posten – underbart! Efter en intensiv vecka med jobb i Varberg och Stockholm, som avslutades med efterlängtad och rolig tjejkväll i fredags, landade jag till slut hemma i lördags lunch. Resten av familjen hade precis kommit hem från Augusts hockeyträning så eftermiddagen spenderades med legobygge och julpyssel i huset. Imorse när barnen vaknade fick de se paketkalendern som jag satte upp igår kväll – så roligt att se deras förtjusning över alla paketen och stora ögon när de fick veta att de faktiskt fick klippa ned var sitt paket. Idag har vi varit inne i stan på julmarknad, fixat lucia-kläder till barnen och fikat med kompisar. Hur fint är det inte nu när det kommit lite snö, att det kan göra så mycket! Så otroligt vackert med frosten som bäddar in hela landskapet. Det blir både ljusare och tystare. Imorgon bär det av till Finland för mer jobb men innan dess ska jag fortsätta med lite julpyssel här i huset. Hoppas ni haft en underbar 1 advent!

IMG_3031_web
IMG_2770_web
IMG_2935_web_
Att göra hål i väggarna sitter långt inne för oss men nu är det bestämt att det är här paketkalender kommer att hänga varje år. Tänk, det är nu vi skapar våra jultraditioner i huset!

IMG_2923_web
IMG_2928_web
IMG_2944_web
IMG_3089_web
IMG_3051_web
IMG_3069_web
Jag hann precis ordna två superfina kransar till  huvudentrén idag också innan favoritbutiken Vänerblommor stängde, väl hemma hade vi dock ingen fiskelina så än har de inte fått komma upp. Hur hänger ni upp era kransar? Vi vill helst inte spika i våra nya fina dörrar och ovansidan på dörren är i plåt… Jag har överlåtit det till Matias att komma på ett smart sätt 🙂

IMG_2961_web
IMG_3047_web
IMG_3038_web
IMG_3041_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..