2 advent!

Hoppas ni haft en härlig andra advent! Här har dörrkransar hängts upp och granen har burits in. Vi tackar för de 4 timmar sol vi fick igår runt lunch så att vi hann åka häst och vagn runt torget med våra vänner som varit på besök. Resten av helgen har varit ösregn och blåst så vi har lekt och myst inomhus. Nu tar vi kväll och ser ikapp premiären av På spåret. Trevlig kväll!

IMG_3223__web_
IMG_3233__web_
Vi hängde upp dörrkransarna i fiskelina och spikarna spikade vi ovanpå dörrarna. Vi fick spika de långt ned så att dörrarna skulle kunna gå att stängas men perfekt att vi slapp spika utanpå dörrarna tyckte vi! Hur sätter ni upp era dörrkransar?

IMG_3132_web
Men hallå vad skönt att ha en stor altan + bänk att fixa granen på! Tidigare år har vi fått stå nere på parkeringen eller inne i lägenheten och sågat. Också helt perfekt att ha pardörrar in till huset precis där granen ska stå. Pappa var som vanligt en klippa och hjälpte till med transporten.

IMG_3139_web
Det viktigaste först – tågbanan runt granen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..