Slutspurt!

Sista veckan innan julledighet så låt oss kicka igång den här måndagen! För mig är det fullt ös med jobb för att hinna få allt klart som behövs till fredag. Vill verkligen komma i mål på de saker jag planerat så att man sedan kan vara ledig utan stress – någon som känner igen sig? Så skönt att vi hade en lugn, oplanerad helg så att vi kunde fixa det mesta inför julen. Gissa om barnen (och vi!) längtar efter kusinerna från Täby och resten av gänget som kommer till oss för att fira. Den lyckan!

IMG_3364_web
I brist på annat, en del av nedervåningen fångad under de få minuter det var sol i helgen. Åh jag vill verkligen hitta den där perfekta byrån till hallen nu! En sådan här typ av modell ska det vara, märke oviktigt, fast helst en loppisfyndad i äldre stil.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..