Sista-minuten julklappstips!

Reklam – inlägget är ett samarbete med Smartline

 

Kikar in med ett sista-minuten julklappstips! Har ni provat Smartlines glödlampor? Vi har bytt ut nästan varenda glödlampa i huset sedan vi testade dem första gången. Du tänder upp hela huset genom en app i mobilen eller med fjärrkontroll. Bara att skruva i lamporna, lägga till dem i appen och köra. Så enkelt och så smart! Den perfekta julklappen till precis vem som helst! Köp i en Kjell & Company butik om du vill ha dem innan julafton.

IMG_3607_ver2_web

The Warm & Cool Light Kit innehåller två glödlampor som både är dimbara plus att du kan reglera vilken ljustemperatur du vill ha, från varmt till kallt ljus. Med följer också en fjärrkontroll som du kan styra lamporna med om du inte vill använda Smartline appen.

The Timeless Classic Bulb är en stor dimbar glödlampa som även är fin att hänga som den är, det bärnstensfärgade glaset ger ett varmt härligt ljus.

Mini timer plug är en snyggare, mindre och mer stilren variant av den klassiska timern. Man kan välja mellan tre olika lägen: ”vanlig” timer som slår på eller av vid vald tid, nedräkningstimer som slår av pluggen efter den tid du bestämmer och till sist Astro-timer som använder solens upp- och nedgång som trigger.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..