Tomten kommer alltid via garaget

Inlägget är ett samarbete med Garageportexperten

 

Igår kväll efter att barnen lagt sig var tomten här på besök och genrepade inför julafton. Vårt område och alla adresser är ju helt nya så han har lite svårt att hitta 🙂 Eller helt nya, vi har ju ändå bott här i ett år nu, men det är fortfarande många byggarbetsplatser och ofärdiga tomter på flera håll och gps:erna har svårt att hitta rätt. Vi bjöd i alla fall på glögg och pepparkakor i garaget medan julklappssäcken inspekterades så att alla klappar kommit med. Vi drog på värmeelementet lite extra så att vi kunde stanna länge inne i garaget och mysa. Vi ville ju undvika att ha honom inne för att inte små tassande fötter skulle komma smygande och se honom. Den nyinköpta kostymen provades och passade perfekt! Nu är vi redo för JULAFTON!

IMG_3279_web
IMG_3346_web
IMG_3336_web

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..