GOD JUL!

Jag vill skicka ett stort tack till alla er som följer bloggen, kommenterar, trycker på hjärtat och mailar frågor. Jag hade aldrig kunnat tro att så många skulle vilja följa och att bloggen skulle leva så här länge. Jag har fått en helt annan förståelse för de som arbetar som influencers eller bloggare på heltid – det är ett krävande yrke där det gäller att alltid ligga steget före, alltid vara kreativ, alltid inspirerande och alltid leverera fina bilder trots att vi lever i ett land som är grått hälften av året. Jag försöker hinna med så gott jag kan vid sidan om mitt heltidsjobb på Kinnarps (och heltidsjobb som mamma, fru och medborgare…). Vilken resa vi varit med om som familj. Att bygga hus, kanske speciellt som heltidsarbetande småbarnsföräldrar, är en stor utmaning. Det har nästan alltid varit roligt men vi har varit trötta och önskat att dygnet haft fler timmar. 2020 är året då jag ser att vi får de sista stora detaljerna i och runt huset på plats, så att vi sedan kan hitta tiden igen att umgås som familj och att njuta av det vi åstadkommit.

ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT HÄRLIG OCH GOD JUL!

_MG_7181_standing-sv_web

Foto: Hanna Maxstad

LOADING..